Діаспора обурена заявою у Зеленського про “жертв чорних технологій”

Діаспора обурена заявою у Зеленського про “жертв чорних технологій”

Загрузка...

В українській діаспорі висловлюють жорстке обурення заявою представника команди Володимира Зеленського, що українці за кордоном стали «жертвою чорних технологій» і тому не підтримали новообраного Президента України на виборах.

У діаспорі обурені заявою представника команди Зеленського, що стали «жертвою чорних технологій» Заява представника команди Зеленського – Дмитра Разумкова – активно обговорюється у соціальних мережах, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Шановні українці в діаспорах по всьому світу. Просимо вас відреагувати на заяву новообраного президента України і його команди. Так, це уже край! Це цинічна маніпуляція! Вони називають діаспору жертвою. Вони не поважають наш вибір. Ви будете мовчати?» – йдеться у заяві керівника Всесвітнього руху патріотів України Ірини фон Бург на її сторінці у Facebook.

Вона наголосила, що українці в діаспорах проголосували за європейський напрямок розвитку України.

Українська активістка у Парижі Оксана Чорна пояснила, що українці за кордоном віддавали свої голоси за Петра Порошенка тому, що підтримали незалежну Україну, сильну армію, реформи.

«Віддавали голоси за лідера, якому довіряють і яким пишаються… Я, активіст, волонтер, організатор багатьох культурних проектів, заявляю, що мій голос за Петра Порошенка був свідомим і єдино вірним», – заявила Чорна на своїй сторінці у Facebook.

Вона відзначила, що українська громада за кордоном за попередні п’ять років стала потужною силою боротьби за вільну Україну, за її імідж.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко переміг у закордонному виборчому окрузі з результатом 54,73% новобраного главу держави Володимира Зеленського.

Речник штабу новообраного глави держави Разумков заявив, що українська діаспора за кордоном, проголосувавши за Порошенка, стала «жертвою чорних технологій».

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO