Мізрах Ігор: може достатньо знущатись над українським народом?

Мізрах Ігор: може достатньо знущатись над українським народом?

Загрузка...

Увага! Геноцид українського народу! Кожні 30 секунд нас стає менше!

Останнім часом Україну охопила виборча «гарячка». Скандали, корупція, брудна агітація, брехливі обіцянки настільки поглинули державу, що в цій «чорній» рутині ніхто не помічає, що нас стає менше. Всі ті, хто зараз подумає про війну з російським окупантом буде частково правий, але це не єдиний фронт втрат для українців. Ще одним безжальним поглиначем нації є добровільно-примусовий виїзд, як в народі говорять – на заробітки! Читаючи цю статтю багато націоналістів будуть обурюватись і засуджувати всіх тих, хто їде працювати «на пана», це їх право. Але ці люди, в більшості, не стикались з голодним виразом обличчя своєї дитини, яка простягаючи руки ще не розуміє, що живе в державі, яка не може забезпечити її батьків роботою. А точніше в країні, де управління здійснюється окремими корумпованими людьми, яким нема діла до тієї дитини.

В державі, де частка зарплат когорти чиновників, переважає частку зарплат 85 % населення. Ця дитина ще не усвідомлює, що проти неї, її батьків, односельчан, одноміщан вже давно ведеться повномасштабний економічний геноцид.

Час від часу нам висвітлюють офіційну статистику скільки наших громадян працюють за кордоном. Статистика довгий час тримається на кількості 3,2 млн. чоловік. Кожні 4 місяці Україну покидають 200-250 тис. громадян, а це говорить про те, що населення України зменшується з інтервалом в 30 секунд. За цією схемою можна підрахувати коли вже в державі не залишиться нікого, але цього робити не будемо, не хочеться довести до стресу і без того зневірений народ. Але це ще не все, це тільки офіційна статистика. Польський портал Forsal.pl подав цифру 5,9 млн. чол. – 6 млн. чоловік. Аргументував він таку  інформацію даними Світового банку за 2018 рік. Який повідомив, що грошові перекази українських заробітчан на батьківщину становили 13,8 % ВВП України. І виходячи з таких даних, подана цифра порталом є більш реальною ніж подають українські статистики.

Нещодавно міністр соціальної політики Андрій Рева хотів українських заробітчан обкласти податками, мовляв вони мало для держави роблять. Можливо, брутально звучатиме, але що держава в його особі (підкреслюю) робить для них? Керуючись статистикою розуміємо, що Рева в порівнянні з цими людьми, які шукають «кусок хліба» — повний нуль. З цифрою 13,8 % ВВП ніхто не поспорить.

Питання міграції є вкрай важливим саме зараз, в період виборів, адже повернення громадян і забезпечення їх роботою в Україні є найпоширенішими лозунгами кандидатів на пост президента. Але ми розуміємо, такого не буде, тим більше після цієї статті —  політики як глянуть на цифру збільшення ВВП заробітчанами – то ще пів нації посадять на потяги в інші країни. І передвиборчі обіцянки залишаться тільки красивим  лозунгами минулого. Постає питання: « А не боїться влада, що таким ставленням до народу, не буде вже кому голосувати на наступних виборах?».

Народ просто так ослаблюють – адже слабкими легко керувати. Задумайтесь : патріоти на війні , та ще до всього велика кількість адекватного народу на заробітках, бо, вибачте, їдуть переважно люди які бажають забезпечити нормальне майбутнє батькам, собі і дітям… А хто лишається? ! : люди яким і так «харашо»  , більшість це інертна маса, яка відштовхується від того що є… Запитання : « А хто змінить Україну?! Як ми потрапимо в Європу? Як ми хочемо жити по-європейськи?». Купа сімей порозпадалось через війну, заробітки – звідти ще й демографічна криза. Шановні кандидати, влада, депутати – і скільки б ви не обіцяли за народження дітей , задумайтесь чи є кому їх народжувати? І чи хочуть батьки цих дітей народжувати ? Адекватні люди не дивляться вперед як ви- тільки на термін перебування при владі, люди дивляться вперед набагато дальше – і усвідомлюють , що гроші закінчаться , а дитина як подорослішає, то де жити буде? В країні вже третього сорту?  Цього ви хочете?!

Нещодавно натрапив в ФБ на відео одного мого знайомого… Прикро стало! Боляче! Боляче за народ, за Україну!

За те, що довели народ до панщини!

Підбиваючи підсумки, прикро, але розуміємо те, що мрії про сильну і квітучу державу з усміхненими дітьми ще довго залишатимуться тільки мріями. Мріями всіх заробітчан, людей які проливали кров на Майдані, батьків-воїнів, що відстоюють Незалежність у війні з Росією. До болю прикро, що ця дитина з голодним виразом обличчя буде бачити ті ж простягнуті руки вже своєї голодної дитини.

P.S. Стаття присвячується всім мрійникам. Всім хто вірить у світле майбутнє України та кожного її жителя. Слава Україні!.

Політик-експерт: Мізрах Ігор


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO