Ігор Мірошниченко заявив про вихід зі «Свободи» та звинуватив Тягнибока у зраді

Ігор Мірошниченко заявив про вихід зі «Свободи» та звинуватив Тягнибока у зраді

Загрузка...

Депутат Київської міської ради Ігор Мірошниченко заявив про свій вихід з Всеукраїнського об’єднання «Свобода», аргументуючи своє рішення особистим несприйняттям внутрішньої політики організації.

В своєму коментарі «PolitLine» Мірошниченко повідомив, що не може надалі перебувати в партії, діяльність якої  зосереджена виключно на залученні коштів для забезпечення передвиборчого піару її лідера та немає нічого спільного з  ідеологією соціал-націоналізму.

«Я втомився бути найманцем для виконання брудної роботи, посміховиськом та хлопчиком для биття.  Втомився займатись здирництвом, бігати по будмайданчиках та очолювати бунтівні акції за вказівкою Олега Ярославовича. Втомився розриватися між авторитаризмом та здоровим глуздом» – зазначив Мірошниченко.

Окрім того, депутат висловив обурення тим, що Тягнибок, виступаючи за знищення паразитарної олігархічної системи, насправді вдало співпрацює з її представниками і, отримуючи чималі гроші, виконує їхні замовлення всупереч інтересам держави та українців.

Мірошниченко переконаний, що саме через недолуге керівництво Тягнибока – через ставлення вузькопартійних інтересів вище за загальнодержавні, «Свобода» зазнала політичного фіаско  на минулих парламентських виборах та залишається в аутсайдерах і сьогодні!

«Нажаль, Тягнибок зрадив національну ідею, зрадив прихильників та виборців, зрадив всіх, хто свого часу привів його до влади. Ось чому наші шляхи розійшлися!» – підкреслив Мірошниченко, додавши, що сам він не планує йти з великої політики і в 2019 році буде балотуватися до Верховної Ради самостійно.

politica.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO