Олександр Сугоняко: Постійно буваю у різних громадах свого округу. Сьогодні вшанував жителів...

Олександр Сугоняко: Постійно буваю у різних громадах свого округу. Сьогодні вшанував жителів Миколаївської громади Білопільського району в День села

Загрузка...

Постійно буваю у різних громадах свого округу. Сьогодні вшанував жителів Миколаївської громади Білопільського району в День села головного населеного пункту громади – Миколаївки. Село засновано 365 роки тому, тож має давні традиції і водночас перспективи для подальшого розвитку у новоствореній громаді.

У гості не ходять с пустими руками, тож під час урочистостей вручив трьом ветеранам- чорнобильцям та ветеранам АТО оздоровчі путівки до санаторію, придбані заснованим мною благодійним фондом «Спрага до життя». Як батько чотирьох дітей дуже добре розумію потреби багатодітних сімей. У Миколаївці є така сім’я, яка складається з батьків і… (увага!) 13 дітей. Тож від імені обласної організації Соціал-демократичної партії, вручив главі сім’ї сертифікат на безкоштовне отримання дитячих меблів.

Миколаївська громада – поки що єдина об’єднана громада в Білопільському районі, тож приділяю їй багато уваги Тут реалізується проект «Нової української школи», на який за мого сприяння із Держбюджету виділено 2 млн. грн. На жаль, недавно трапився прикрий випадок із дахом цієї школи, який пошкодило вітром. З цього приводу негайно звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити відповідність і якість виконаних робіт кошторису реконструкції, і у разі необхідності притягнути усіх винних до відповідальності. Цей випадок ще раз доводить, що децентралізацію треба продовжувати, що самі громади та її жителі мають контролювати все, що відбувається в громаді. Ще раз вітаю жителів Миколаївки із святом. Многая літа!

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Фото Олександра Сугоняко.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO