Валерій Пацкан з робочою поїздкою в Одесі: Зустрівся з колективом територіального управління...

Валерій Пацкан з робочою поїздкою в Одесі: Зустрівся з колективом територіального управління Рахункової палати яке охоплює три області

Загрузка...

Ми обговорювали, зокрема, напрямки діяльності територіальних підрозділів Рахункової палати в умовах децентралізації влади та формування об’єднаних територіальних громад.

Зараз в ОТГ відбувається зміна керівництва, приходять нові люди, які мають величезне бажання щось змінювати, але не всі з них мають достатній досвід. Тому ми хочемо допомагати місцевим громадам приймати раціональні рішення щодо управління бюджетними коштами.

Також зустрівся з головою Одеської облдержадміністрації Максимом Степановим, з яким обговорив низку питань щодо державного контролю за ефективним використанням коштів державного бюджету в регіоні. Зокрема я наголосив на актуальності перевірки використання бюджетних коштів на ремонт та будівництво доріг, адміністрування податків і зборів органами ДФС. (особливо Одеською митницею), діяльності підприємств морської галузі, причини невикористання коштів місцевих бюджетів, розміщених ними на депозитних рахунках.

Під час зустрічі з журналістами також було піднято питання щодо використання місцевих бюджетів. Моя думка: ситуація, коли місцеві громади роками чекають вирішення наболілих проблем, а в цей час по Україні на депозитних рахунках у банках у 2017 році «пролежали» 24 мільярди гривень коштів місцевих бюджетів, є абсолютно неприпустимою. Гроші повинні вкладатися в розвиток громад, а не лежати мертвим вантажем в банках.

Фото Валерій Пацкана.

Фото Валерій Пацкана.

Валерій Пацкан


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO