Ігор Ткачук: Нині наша держава проходить етап реформування, становлення та формування іміджу...

Ігор Ткачук: Нині наша держава проходить етап реформування, становлення та формування іміджу на світовій арені

Загрузка...

Україна – держава з багатовіковою історією та значним потенціалом. Нині наша держава проходить етап реформування, становлення та формування іміджу на світовій арені.

За чотири роки Уряду вдалось розпочати реформи, на які впродовж більш ніж двох десятків років не наважувалась жодна українська влада. Проте нам ще не вдалось пройти точку неповернення. Нині потрібно багато працювати, аби змінити Україну і зробити її демократичною державою зі стабільною економікою.

Сьогодні, під час звернення до українського парламенту Прем’єр-міністр України Volodymyr Groysman назвав першочергові рішення, які потрібно прийняти, аби Україна продовжила рух вперед. Зокрема, очільник українського уряду наголосив на важливості створення антикорупційного суду, завершенні реформи децентралізації, вирішенні конфлікту владних повноважень та прийняття змін до виборчого законодавства. Ухвалення в законодавчому полі подібних рішень стане фундаментом розбудови справедливої, сильної, демократичної та економічно-розвиненої держави. Звичайно, ми повинні пам’ятати, що досягнути подібних змін нам вдасться лише разом.

Игорь Ткачук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO