Тарута: «Ручний» парламент готовий виконувати будь-які накази Банкової»

Тарута: «Ручний» парламент готовий виконувати будь-які накази Банкової»

Загрузка...

Український олігарх, бізнесмен і народний депутат Сергій Тарута заявив, що «ручний» парламент готовий виконувати будь-які накази Банкової, тому протестувальники мають знаходитися саме під Адміністрацією Президента, показавши таким чином Порошенку «червону картку».

Про це та інше Сергій Тарута розповів телеканалу ZIK у кулуарах Верховної Ради.

На думку нардепа, основні три вимоги народного зібрання до влади важливі, але мізерні в порівнянні з кардинальними змінами, які необхідні країні вже сьогодні.

— Вимога змінити діюче виборче законодавство – це правильна вимога. Нам потрібна пропорційна система з відкритими списками, на цьому я буду наполягати особисто. У парламент мають зайти нові політичні сили і нові обличчя, тому що ці себе повністю дискредитували та зруйнували через тотальну брехню.

Читайте також: Винницкий институт конструирования одежды и предпринимательства – лидер в сфере образования

Також політик висловив сподівання, що держава розпочне допомагати людям і зробить європейськими не тільки тарифи, але й доходи.

— В Україні потрібна зовсім нова економічна програма зі сприятливим інвестиційним кліматом. Без цього у нас немає майбутнього. Мій план стратегії розвитку до 2030 року чітко відповідає на питання, як зробити так, щоб мінімальна заробітна плата була 1200 доларів, а пенсія — 450 доларів. На відміну від попередніх заяв про збільшення доходів українців, у моєму випадку це не популізм, а чіткі розрахунки, зроблені з науковим сектором та університетами.

Детальніше дивіться у відео.

Политика


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO