Депутат від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко: “Чому в Єдиному...

Депутат від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко: “Чому в Єдиному державному реєстрі немає й досі рішення суду щодо 1,5 мільярдів доларів Януковича?”

Загрузка...

У Єдиний державний реєстр судових рішень досі не внесли рішення, яке є підставою до вилучення півтора мільярдів доларів оточення колишнього українського президента-втікача.

Таку інформацію надав одному із українських телеканалів народний обранець від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Юрій Дерев’янко.Він привітав з тим, що це рішення по факту існує. Адже кошти, які вкрали в мільйонів в українців, необхідно обов’язково повернути в держказну. Депутат відзначив, що реєстр судових рішень поки цього рішення по грошах Януковича не містить.“Усі рішення має підписати суддя, вони повинні бути протягом 24 годин внестися до реєстру в е-вигляді. Не думаю, що з цим можуть бути якісь жарти”, – каже парламентар.

Читайте також: Волонтери “ВОЛІ” виступили на турнірі із футзалу у Львові, кращим став О. Кузьменко

Юрій Дерев’янко також повідомив, що перші особи країни вже заявили, що рішення суду є. Окрім цього він наголосив на тому, що закон від “БПП” і “НФ”, який протирічив Конституції щодо спецконфіскації, не був потрібен.“Нинішнє законодавство дало дозвіл Генпрокуратурі і обвинуваченій стороні домогтися отримання відповідного рішення суду”, – пояснює Дерев’янко.За словами волійця, рішення суду має містити інформацію про те, яку особу засудили і конкретно гроші яких компаній внаслідок цього були конфісковані і переведені в бюджет.Відзначимо, нещодавно стало відомо, що суд дав дозвіл на те, аби арештовані півтора мільярди доларів Януковича і його поплічників конфіскували. Чинний глава держави повідомив, що ці фінансові ресурси мають спрямувати на оснащення армії і на соціальні потреби.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO