Як мер від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Олександр Супрунюк перетворює Нетішин...

Як мер від “ВОЛІ РУХУ НОВИХ СИЛ” Олександр Супрунюк перетворює Нетішин на сприятливе для бізнесменів місто

Загрузка...

Мер Нетішина, що на Хмельниччині, представник “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ” Олександр Супрунюк вперше провів економічний форум.

Влада міста таким чином намагається відповідати проєвропейському курсу.Наразі місто є не лише центром культури, а й має міжнародне значення і сприятливий мікроклімат для світових інвесторів.На форумі були присутні керівники великих компаній,бізнесмени, місцеві депутати і представники міськорганізацій та установ. До слова, участь у заході могли взяти всі охочі.Завдяки зусиллям представника “ВОЛІ” О. Супрунюка, на форумі можна було дізнатися про перспективи та потенціал  місцевого бізнесу, зокрема, інвестори мали змогу вивчити умови ведення бізнесової діяльності в Нетішині, а підприємці – налагодити контакти і повирішувати питання, що їх хвилюють.

Читайте також: Дегенерати і медійні персонажі, або Чому вже три тижні в Україні проблеми з е-декларуванням?

На форумі новим стало те, що була створена рада очільників підприємств міста, яка в подальшому повинна забезпечувати розвиток бізнесу. Олександр Супрунюк також на заході відзначив найвправніших платників податків за минулий рік.Розважали гостей талановиті дітлахи, які навчаються в Палаці культури і Будинку творчості.Відзначимо, що з минулого року в Нетішині діє КП “Агенція місцевого розвитку”, яке займається розвитком інвестпривабливості і сприяє місцевому бізнесу. Очільниця комунального підприємства Алла Погонець каже, що карта інвестицій є ще одним успішним кроком вперед, оскільки Нетішин має вдосталь бізнес-ініціатив та проектів.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO