Не будуть повністю вивозити кораблі: яка ситуація із російським флотом у Криму

Не будуть повністю вивозити кораблі: яка ситуація із російським флотом у Криму

Загрузка...

На території тимчасово окупованого Кримського півострова вирує потужна негода. Наші військові ефективно працюють над звільненням Криму, але тепер ще й море допомагає деокупувати український Крим.

Хвилі затопили берегову лінію оборони, інженерні споруди та вогневі позиції росіян. Не солодко під час таких погодних умов й Чорноморському флоту. В ефірі 24 Каналу член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв розповів про ситуацію з російським флотом у Криму та пояснив, чому росіяни не вивозитимуть всі кораблі з півострова.

Такого немає ні в Новоросійську, ні в Абхазії

Росіяни не будуть повністю вивозити кораблі з Севастополя, тому що їм потрібні середні катери для оперативного виконання військових завдань. Проте кораблі, які здійснюють атаки по Україні, окупанти почали вивозити на територію Новоросійська та Абхазії.

Але Севастополь для ворога дуже важливий, адже там є установки та засоби, за допомогою яких можна завантажувати кораблі балістичними ракетами. Їх немає ні в Новоросійську, ні в Абхазії,
– мовив Барієв.

За попередньою інформацією, росіяни планують будувати такі засоби для того, щоб мати можливість здійснювати масовані обстріли України.Зверніть увагу! Партизани руху “Атеш” показали ворожі кораблі, які росіяни ховають у Криму. Цей флот розміщений на Карантинній бухті в анексованому Севастополі.

Джерело – https://24tv.ua/rosiyskiy-flot-krimu-yaka-situatsiya_n2440589

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO