У селі Грушка на Кіровоградщині 60-річний фермер зґвалтував 14-річну дівчину

У селі Грушка на Кіровоградщині 60-річний фермер зґвалтував 14-річну дівчину

Загрузка...

У селі Грушка Благовіщенської громади Голованівського району 60-річний фермер зґвалтував 14-річну дівчину. Чоловік, якого потерпіла знає змалечку, бо мешкає з батьками неподалік, цілу ніч протримав її на своїй фермі.  Про це “Без купюр” розповіла сестра неповнолітньої. Розслідування кримінального правопорушення — на контролі керівництва Головного управління Національної поліції області.

У селі Грушка на Кіровоградщині 60-річний фермер зґвалтував 14-річну дівчину

За словами Руслани Шишкової,  2 липня близько 22:00 її молодша 14-річна сестра поверталася з прогулянки із друзями додому. Дорогою зустріла знайомого сім’ї, ферма якого знаходиться за 150 метрів від їхнього будинку.

60-річний чоловік запропонував підвезти її додому. Дівчина погодилася, бо поспішала й не підозрювала нічого лихого. Однак він проїхав їхній будинок і повіз її далі, не зважаючи на прохання зупинитися.

Привіз її на ферму та протримав там до ранку наступного дня.

“Він привіз її до себе, запропонував випити кави та поговорити. Вона не погоджувалася. Тоді повів її до сауни на території ферми, випив горілки і змушував роздягнутися. На її прохання не чіпати, не реагував та почав роздягати самостійно. Після чого гвалтував. Вона з усих сил намагалася опиратися — била, щипала, кусала. Тоді він став бити її по обличчю й душити. Про це свідчать синці по всьому тілу”, – написала Руслана в соціальних мережах, щоб надати цьому випадку суспільного розголосу.

Дівчині вдалося втекти, коли гвалтівник заснув. Дорогою додому вона зустріла батька, який всю ніч її шукав разом із матірʼю. Розповіла про те, що сталося. Тож батьки негайно викликали поліцію.

“Його ферма знаходиться за метрів 150 від нас. Мою сестричку, так само як мене він знає з дитинства. Між батьками й ним ніколи не було жодних конфліктів. Одне одному допомагали завжди. Поліція швидко відреагувала на наше звернення. Зараз він перебуває в СІЗО”, – каже Руслана. – “В селі розповідали про інші подібні випадки, коли жінки зверталися з заявами до поліції стосовно цього чоловіка. Однак потім забирали їх”.

В поліції області нашому виданню розповіли, що 3 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про зґвалтування неповнолітньої жителем міста Благовіщенське.

“Того ж дня 60-річного громадянина затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (за підозрою у вчиненні злочину). 4 липня слідчі поліції зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення”, – повідомила речниця поліції області Віталіна Бевзенко. – “5 липня за клопотанням слідчих та прокуратури суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Поліцейські проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України «Зґвалтування». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років”.

В поліції наголосили, що розслідування кримінального правопорушення перебуває на контролі керівництва Головного управління поліції області.

Джерело – https://www.kypur.net/na-kirovogradshhyni-60-richnyj-fermer-zgvaltuvav-14-richnu-divchynu-foto/

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO