Затриманий за хабар у 50 тис. доларів США високопосадовець ДФС Олександр Чепель...

Затриманий за хабар у 50 тис. доларів США високопосадовець ДФС Олександр Чепель – ПОКАРАНИЙ НЕ БУДЕ! Рік президенства Зеленського як вирок!!!

Фото: НАБУ викрило «на гарячому» керівника слідчого управління ДФС Олександра Чепеля
Загрузка...

Нещодавно, 7 квітня Україною пройшла резонансна новина – детективами Національного антикорупційного бюро спільно з ГУ внутрішньої безпеки ДФС України за процесуального керівництва САП під час отримання хабаря у розмірі 50 тис. доларів США був затриманий начальник слідчого управління податкової міліції в Київській області Олександр Чепель. Високопосадовець вимагав та отримав через адвоката-посередника Сергія Войтенко неправомірну вигоду від засновника приватної компанії за ухвалення рішення у кримінальному провадженні в якому той фігурував. Обох: і адвоката-посередника, і податківця було взято «на гарячому» при  передачі їм 50 тис. дол. США неправомірної вигоди.

Та вже 10 квітня всі українські ЗМІ цей резонанс змушені були висвітлювати у стандартному для нашої держави світлі: Олександра Чепеля – Суд відпустив під заставу у 252 240 грн. 

Цікавим, та нажаль, сумним фактом є те, що український народ ще в ці дні розумів, що цей хабарник ніякого покарання не понесе. Під всіма публікаціями в інтернет виданнях та соціальних мережах навколо цієї новини були схожі коментарі, в яких люди всі в один голос заявляли: «відкупиться», «досить вже смішити», «НБУ посадило нуль таких чиновників», «як взяли так і відпустять», «через три дні буде вільний», «скоро піде на підвищення», і так далі. До речі: «через три дні буде вільний» – так і сталось…А тепер залишилось дотриматись й інших тверджень які констатували люди: НАБУ – садить нуль таких «чепелів» і дати йому підвищення по службі.

Народ просто не вірить, що Чепель і йому подібні можуть отримати покарання за свої злочини… Напевне саме такий висновок правильніше зробити після року президенства Володимира Зеленського. Адже що змінилось – нічого: люди просто констатують реальність.

Нагадаємо, що буквально на днях вийшов фільм: «Рік Президента Зеленського». Та напевне краще було б замість цього тривалого відео показати людям один вчинок: весна – посадки «чепелів», ось що потрібне народові!!! Напевне всі пам’ятають як Володимир Олександрович на «Олімпійському» заявляв Петру Порошенко – «Я Ваш вирок..»… Так от вийшло так , що Олександр Чепель став своєрідним вироком Президенту Зеленському.

Ось і висновок року Президенства Зеленського – коротко в одному невеличкому пості! Думай-ТЕ!!! Хоча краще – саджайте…


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO