Криклій повністю у ручному режимі керує Залізницею

Криклій повністю у ручному режимі керує Залізницею

Загрузка...

Отже як я і писав, Криклій повністю у ручному режимі керує Залізницею. Він вже робить заяви від імені Залізниці і впливає на всі процеси. Як він це робить? Через свого офіційного радника Павла Шевченко. Павло Шевченко це особа, яка керує «таємним офісом» Криклія, через які робляться всі корупційні домовленості та дії. Доречі, якщо це правда, то за Шевченко слідкує СБУ, адже кажуть, що прізвище Криклія занадто часто звучить в Офісі Президента Зеленського. Будемо сподіватися, що його все ж приберусь з посади.

Що ми маємо по Залізниці на виході? Все дуже просто. Конкурс повністю зупинений. Желько за два місяці не зміг розпродати непрофільне майно, хоча дуже цікаво, як він це мав зробити, адже у лютому він тільки став в.о., а в березні всю Україну закрили на карантин через SARS-CoV-2.

Шкода Желько, він став інструментом в захоплені Криклієм Залізниці. Теперь, судячи з усього в.о. Голови правління стане Іван Юрик, який настільки далекий від Залізниці, наскільки це взагалі може бути. Карта Желько розіграна і буде скинута в найближчі тижні.

І все ж таки я не розумію. Всі знають про схеми Криклія, і про ГБО, і про Залізницію і про ДСБТ і про Морську адміністрацію, але ніхто нічого не робить. Хіба ми за це голосували? Хіба для цього ми голосували за Володимира Олександровича? Я закликаю всіх депутатів транспортного комітету негайно вжити заходи. Криклія необхідно звільняти. Я такої корупції не пам’ятаю з часів Януковича, коли всі платили за все.

Дуже цікаво, що знову вийшов під світло софітів пан Панкратов, який керував земельними ресурсами залізниці. Пам’ятаю дуже багато статей в інтернеті про нього, декілька років тому, як він лісами та полями, з чемоданом грошей тікав від правоохоронців. І тепер він знову вийшов на загал. Знову з’явився в ефірі. Пан Панкратов, от чесно, ще вас не вистачало. Сидіть на своєму чемодані та не висовуйтесь. Нам достатньо Слави 100 баксів, Кужаського з його мільярдами та інших ідіотів.

Діліться моїм записом, чим більше людей його побачать, тим швидше будуть зміни.

Офіс Президента України
Юрий Кисель
Юлія Клименко
Николай Тищенко
Александр Скичко
Ігор Василів – Слуга Народу. Округ 164
Андрій Єрмак
Дмитро Разумков
Денис Шмигаль

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO