“Занепад до повного зникнення”: політолог спрогнозував сумний кінець для “Л-ДНР”

“Занепад до повного зникнення”: політолог спрогнозував сумний кінець для “Л-ДНР”

Загрузка...

Терористичні угруповання “Л-ДНР” перетворились на аналог українського Придністров’я, але незабаром вони продовжать свій занепа до повного зникнення.

Про це у своїй статті для видання “Апостроф” написав російський політолог Дмитро Орєшкін.”Придністров’є потрапило в ізоляційну пастку з двох сторін, яку організували Молдова та Україна. А нове “Придністров’є” в образі так званих “Л-ДНР” відступило на тисячу кілометрів до кордону з РФ. Що зараз відбувається? Цивілізований Захід скорочує зони геополітичного впливу Володимира Путіна. У США розуміють цей сценарій, тому поки що не посилюють проукраїнську позицію”, – пише політолог.

Читайте також: Профспілка портовиків вимагає відставки міністра Володимира Омеляна

За словами Орєшкіна, Україну не влаштовує такий сценарій, бо вона бажає повернути окупований Донбас, але досвід каже про те, що подібні геополітичні речі є незворотними.”Українці мають жити спокійно і радіти зростанню їхньої економіки. А так звані “Л-ДНР” продовжать руйнуватися. І це буде відбуватися до повного зникнення”, – підсумував Орєшкін.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO