Президент світу …

Президент світу …

Загрузка...

… який обіцяв їм не бути
У світі з’явився новий “Альфа-Дог”, який має всі шанси відібрати це звання у Володимира Путіна. Звичайно, в тому випадку, якщо продовжить свою політику в нинішньому стилі і дусі.

Ця людина – Дональд Трамп.

Йому належить чудова фраза, алюзія на яку винесено в назву: “Я не збираюся бути Президентом всього світу. Досить бути Президентом США”, – сказав після обрання Трамп.

Читайте також: “ХУ#ЛО” продовжує готуватися до повномасштабної війни проти України

І дійсно, його новий термін починався нелегко. Шалений падіння популярності на 30% за три місяці управління державою. Конфлікти з Конгресом за кандидатів свого Кабінету. Лояльні висловлювання на адресу Путіна … Все цим Трамп показував, що він не цілком відчуває себе в кріслі глави держави, чия економіка складає 24% від всієї світової економічної системи.

Але Трампу вистачило трьох місяців. Він освоївся. Він призначив саме такий Кабінет, як хотів. Він придушив опір всередині Республіканської партії і всередині всього Конгресу. І він почав …

Він почав з Сирії, показавши ракетним ударом, не узгодженим з союзниками по НАТО і не зовсім не повідомленим Путіну, що він не збирається домовлятися. Він збирається говорити з позицій сили. Після візиту в Москву Рекса Тіллерсона і компліментів на адресу цього візиту Трампа, який залишив збентеженими і Лаврова, і навіть Путіна, стало зрозуміло, що Сирія – НЕ казус, а початок нової системної політики.

Далі Трамп змінив ставлення до НАТО, заявивши: “Я їх багато критикував. І вони виправилися”. На спільній прес-конференції Столтенберг виглядав не просто як молодший партнер Трампа, а просто-напросто як його підлеглий.
І ось останні: підведення ядерних авіаносців до кордонів Північної Кореї після чергових безглуздих погроз з боку Пхеньяна.

Цікаво: що відповість на це Росія? І не доведеться Путіну більше навіть не мріяти про ролі першої особи в рейтингу найвпливовіших людей в рейтингу “Форбс”?

Лякає одне: за все це РФ буде відіграватися в ОРДЛО. Більше-то ніде …


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO