Facebook навчить людей керувати комп’ютерами за допомогою думок

Facebook навчить людей керувати комп’ютерами за допомогою думок

Загрузка...

Facebook розробляє методи, які дозволять людям користуватися комп’ютером силою думки без застосування периферійних пристроїв.

Компанія планує використовувати оптичну томографію для сканування мозку сотні разів в секунду, щоб передавати інформацію на комп’ютер, заявила глава відділу Building 8 Регіна Дуган на галузевій конференції F8.«Що якби ви могли записувати думки безпосередньо? Це здається нереальним, але, ймовірно, це станеться набагато раніше, ніж ви припускаєте », – цитує TechCrunch пані Дуган. За її словами, компанія працює над системою, яка не вимагає імплантації в тіло людини будь-яких пристроїв.

Читайте також: Президент світу …

Facebook розробляє спеціальні датчики, за допомогою яких можна стежити за активністю мовних центрів в мозку. Регіна Дуган зазначила, що система буде розшифровувати тільки ті думки, якими людина хоче поділитися. Під час виступу глава Building 8 показала відео, на якому паралізована жінка друкує силою думки за допомогою спеціального імпланту зі швидкістю вісім слів за хвилину.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO