Спікер парламенту Австралії одягнув вишиванку на підтримку України

Спікер парламенту Австралії одягнув вишиванку на підтримку України

Загрузка...
Спікер парламенту австралійського штату Південна Австралія Майкл Аткінс прийшов на чергове засідання сесії у вишиванці.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на ФБ голови Союзу українських організацій Австралії Стефана Романіва.

«Я одягнув вишиванку, національну сорочку України, бо три роки з того часу, як російська армія вторглася в Україну, люди продовжують гинути в Донецьку та Луганську кожен день і про це не слід забувати», – прокоментував свій вчинок Майкл Аткінс.

Такий несподіваний крок австралійського політика на підтримку України не залишився поза увагою української громади Австралії та Посольства України у Канберрі. Фото Майкла Аткінса у вишиванці зібрало величезну кількість лайків та позитивних коментарів.

Представники української громади відзначають прихильне ставлення політика до України, регулярну підтримку ініціатив української громади штату, неодноразову участь у заходах Асоціації українців Південної Австралії, особливо у час, коли політик був міністром багатокультурності штату.

ukrinform.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO