Чорнобиль у порівнянні – “курорт”: Стало відомо, на що ядерні випробування перетворили...

Чорнобиль у порівнянні – “курорт”: Стало відомо, на що ядерні випробування перетворили КНДР

Загрузка...

Територія навколо ядерного полігону в повіті Кільчжу провінції Хамгьон-Пукто КНДР перетворюється на пустелю після шести підземних випробувань.

У регіоні 80% насаджень вимерло, підземні запаси води вичерпалися, – повідомляє «Чосон ільбо» з посиланням на перебіжчиків з КНДР, передають Патріоти України.

Джерело видання повідомило, що його родичі з Хамгьон-Пукто розповідають – в провінції стали народжуватися діти з вродженими вадами.

«Я говорив по телефону зі своєю сім’єю, яка залишилася там, і мені сказали, що всі колодязі пересохли», – зазначив інший перебіжчик.

За словами жителів КНДР, посаджені в гористій місцевості дерева в більшості випадків гинули, а риба і гриби зникли з регіону ще після першого випробування в 2006 році.

Один з перебіжчиків повідомив також, що, коли проводили перші два ядерних випробування, евакуювали тільки членів сімей військових, а місцевих жителів не поставили до відома про те, що відбувається.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO