Бойовики застосували важкі міномети біля Авдіївки, двоє військових постраждали – штаб

Бойовики застосували важкі міномети біля Авдіївки, двоє військових постраждали – штаб

Загрузка...

Загалом уночі ситуація на Донецькому напрямку загострилася.

У зоні проведення АТО на Донбасі у понеділок, 17 липня, бандформування 17 разів відкривали вогонь, один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, військові 10 разів відкривали вогонь у відповідь.За даними штабу, наприкінці доби збільшилася кількість обстрілів на Донецькому напрямку.

“Починаючи з 19 і майже до 23 години з декількох напрямків ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері, бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка”, – повідомили в штабі.

Водночас, на Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також близько 23 години терористи вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.

На Маріупольському напрямку майже опівночі бойовики обстріляли з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському.Нагадаємо, позаминулої доби у зоні АТО бойовики 16 разів відкривали вогонь, один український військовий отримав осколкове поранення.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO