Вінницький воєнком отримав квартиру, яку мали надати бійцю ЗСУ

Вінницький воєнком отримав квартиру, яку мали надати бійцю ЗСУ

Загрузка...

Квартирою військкома забезпечив місцевий забудовник та волонтер, який у результаті відмовився давати будь-які коментарі

Стало відомо, що голова Вінницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки ЗСУ Роман Потерлевич міг таємно заволодіти квартирою, яка спочатку була призначена для військового.   У розслідуванні проекту Компромат.leaks наголошується, що квартирою військкома забезпечив місцевий забудовник та волонтер Володимир Хоменко. Він на початку поточного року планував виділити сім’ям військових та добровольців вісім квартир, а одну з них у результаті отримав військком, за інформацією.   Інші сім осіб, яким біцяли квартири, їх вже отримали. Журналісти писали про це, прізвища також розкрили. Лише останній восьмий боєць відмовився давати інформацію про себе, бо нібито воює. Це викликає сумніви.   Розслідувачі стверджують, що останню квартиру на 65 кв. нібито отримав голова Вінницького ТЦК, а нерухомість записали на його 70-річного батька Потерлевича Миколу Івановича. Ймовірно, щоб приховати цей факт.   Водночас, забудовник не дає жодних коментарів з цього приводу, а також радить поставити питання про квартиру голові Вінницької ОВА Сергію Борзову. Варто зазначити, що Державне бюро розслідувань теж зацікавилося сумнівною ситуацією з “подарунком”.

джерело – https://uanews.co.ua/news/vinnitskii-voienkom-otrimav-kvartiru-iaku-mali-nadati-biitsiu-zsu_14274/?fbclid=IwAR2861DU-tjkDMdT0ZrUDDva-GPPLWqiMyoILgnDP1YD2ONEX76sX9m9Vh8

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO