Павло Струк передав військовим ворожої техніки на цілий підрозділ

Павло Струк передав військовим ворожої техніки на цілий підрозділ

Загрузка...

Павло Струк з села Синдаревське передавав для ЗСУ російські БМП, танк, бронеавтомобіль “Тайфун”, бензовоз, машину для риття окопів та три “Камази” снарядів. Де брав? Шукав покинуту по навколишнім селам.

“Початок вторгнення застав мене на роботі, у Ніжині. Автобуси вже не ходили, мопедом їхати було холодно, машиною в село мене відвезла племінниця. Тоді я не думав, що так далеко рашисти зайдуть. Наступного дня селом їхала ворожа техніка: БТРи, БМП, танки, «Гради», «Урали», «КамАЗи». Я ту техніку порахував. На слух визначив, що одна БМПшка почала глухнути. Увечері пішов за село, подивитися. Стоїть покинута. Я її не відкривав, раптом замінована. Дзвоню свату, він у мене військовий, у Ніжині. Кажу, так і так, треба забрати…”

“За кілометр від того місця, у Дорогинці, рашисти «літали», як самашедчі.  Я за бінокль, і в лісосмугу. Заходжу, ледь на дупу не сів від несподіванки. Стоїть така техніка, що я зроду не бачив, навіть по телевізору, — броньовик, величиною з вантажівку «КрАЗ». Серце швидко забилося. Кабіна прострелена бронебійним, у ній трохи крові. Але техніка на ходу. На спідометрі лише три тисячі кілометрів, панель управління ще в целофані. Я бігом назад, кричу: «Хлопці, кидайте того танка, тут щось краще є!» З’ясувалося, то бронеавтомобіль «Тайфун». Ми завели його і поїхали в Ніжин, у частину. А потім повернулися за танком, він теж виявився повністю справним”.

Джерело: https://nsju.org/mi-z-ukrayiny/pavlo-struk-peredav-vijskovym-vorozhoyi-tehniky-na-czilyj-pidrozdil/?

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO