Новий етап “гібридної війни”: Росія використає сотні найманців для вторгнення на Сумщину...

Новий етап “гібридної війни”: Росія використає сотні найманців для вторгнення на Сумщину і Харківщину – “Миротворець”

Загрузка...

Для участі в акті гібридної агресії планується задіяти представників приватної військової компанії “Вагнер”.

Спецслужби Росії розробляють план, згідно з яким сотні найманців з так званої “приватної військової компанії” “Вагнер” можуть перейти кордон і почати захоплення прикордонних районів на територіях Харківської та Сумської областей. Про це, посилаючись на джерела, повідомляє Центр дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, світу, безпеки людства та міжнародного правопорядку “Миротворець”, інформують Патріоти України з посиланням на Хвилю.

“Навесні цього року на зустрічі з представниками спецслужб РФ одним відомим помічником президента країни-агресора була поставлена задача активізувати діяльність по дестабілізації ситуації на територіях Харківської та Сумської областей. За результатами цієї зустрічі для участі в даних заходах планується задіяти представників приватної військової компанії “Вагнер”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що члени цієї організації після проходження відповідної підготовки і формування груп з конкретним розподілом бойових завдань, в складі близько 500 осіб вже частково передислоковані в м.Грайворон Бєлгородської області РФ.

Як повідомлялося, ватажком ПВК, найманці якої відзначилися вже і на Сході України, і в Сирії, є “колишній” офіцер бригади спецназу ГРУ ГШ РФ Дмитро Уткін (позивний “Вагнер”), який раніше був помічений на прийомі в Кремлі.

Як зазначає “Миротворець”, відповідно до одного з планів агресора, при надходженні відповідної команди, “бойові групи цих найманців, одягнених у військову форму ЗС України та державної прикордонної служби України, повинні будуть перейти кордон і почати захоплення прикордонних районів”.

“У разі успішних дій бойових груп, по ходу їх просування вглиб території України, за ними будуть йти регулярні підрозділи РФ без знаків розпізнавання і особистих документів, які також вже перекинуті зі свого місця постійної дислокації з м. Валуйки в м.Грайворон. Одним з варіантів обґрунтування застосування своїх збройних сил на території України перед світовою спільнотою розглядається напад найманців “Вагнера”, під виглядом військовослужбовців ЗС України, на співробітників прикордонної служби ФСБ РФ”, – йдеться в повідомленні.

Також вказується, що другим, паралельним, напрямком по дестабілізації ситуації, в частині України, яка межує з РФ, є використання російськими спецслужбами зв’язків представників кримінального середовища України, які ховаються в РФ від кримінального переслідування українських правоохоронних органів.

“Так, представники ФСБ РФ в кінці квітня 2017 року вже поставили завдання такому собі Саркісяну Армену Нагапетовичу (“Армен Горлівський”) по дестабілізації ситуації в Харківському регіоні. Сприяння у здійсненні зазначених дій Саркісяну А.Н. здійснює зрадник Батьківщини т.зв. міністр внутрішніх справ “ДНР” Дикий Олексій Олександрович, з яким вони були знайомі ще до початку проведення “АТО”, – повідомили в “Миротворці”.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO