Населення ОРДЛО на межі Голодомору

Населення ОРДЛО на межі Голодомору

Загрузка...

Ватажок сепаратистів Олександр Захарченко заборонив ввезення в «ДНР» продуктів харчування, виготовлених в Україні, повідомляють Патріоти України.

У соцмережах мешканці невизнаної республіки підтвердили, що з 2 червня на блокпостах бойовики відбирають у громадян , які повертаються з України продукти, виготовлені «хунтою». Вони не просто відбирають їжу, але і виписують чималі штрафи «порушників» за спробу провезення забороненої продукції. Жителі Донецька повідомляють, що в місті зносять МАФи, які торгували українськими продтоварами. У магазини і на ринки ринули сотні податківців, які влаштовують масові перевірки.

А тим часом соцмережі підірвало фото з одного супермаркету в Донецьку: У своїх коментарях користувачі кепкують: «Українці нас мівіною підгодовують», «50 відтінків мівіни», «Достаток», «СРСР повернувся. Раніше все полки березовим соком змусили »,« Імпортозаміщення »,« Це пайки на відпустку до Криму »

У «ДНР» не вистачає їжі для всіх, у тому числі для самих бойовиків (звичайно, не їхнім командирам). Головне управління розвідки Міноборони України повідомило, що з настанням темряви бойовики займаються нальотами на квартири і будинки мирних громадян. Головною їх метою є їжа, але і матеріальними цінностями терористи у військовій формі не нехтують.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO