Провайдера Sky Net обвиняют в создании террористической группы

Провайдера Sky Net обвиняют в создании террористической группы

Загрузка...

СБУ пояснила нашему изданию свою версию причин проведения нашумевшего обыска в офисе Sky Net – одного из крупных интернет-провайдеров Измаила.

Олена Гітлянська, речниця Служби безпеки України:   

– Співробітники Служби безпеки України викрили на Одещині механізм незаконної маршрутизації одним із провайдерів Інтернет-трафіку на тимчасово непідконтрольній Україні території. Правоохоронці встановили, що власники фірми по наданню послуг IP-телебачення та доступу до мережі Інтернет одного з райцентрів Одещини організували маршрутизацію трафіку до т. зв. “ЛНР”.

Крім того, спритники зареєстрували свою філію на непідконтрольній Україні території у відповідності з “законодавством” терористичної організації “ЛНР” та справно сплачували “податки”.

Під час проведення слідчих дій в офісі провайдера співробітники спецслужби вилучили телекомунікаційне обладнання і документацію, які підтверджують незаконну діяльність українського провайдера.

Досудове слідство триває у рамках відкритого кримінального провадження за ч.1 ст. 258-3 КК України.

По этой статье (создание террористической группы или террористической организации) предусматривается лишение свободы на срок от восьми до пятнадцати лет.

Обвиняемые пока свои пояснения не выдают. Сайт  компании – в оффлайне. По рабочим номерам телефонов Sky Net – длинные гудки.

Доступа к Интернету – пока нет, сообщают комментаторы в Фейсбуке.  По данным из открытых источников, провайдер обслуживает около 8 тысяч абонентов.

Местные СМИ сообщают, что силовики не только изъяли оборудование, но и опечатали офис компании. Ранее к таким мерам по “блокировке деятельности” провайдеров правоохранители вроде бы никогда не прибегали. В СБУ нам не пояснили, с какой целью опечатано помещение.

Тем временем телекомщики иронизируют, что ждут обыски с обвинениями в убийстве Кеннеди.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO