ЗАГИБЛОГО В БОЮ ДEСАНТНИКА ТАРАСА ШEВЧEНКА КРИВИЙ РІГ ПРОВІВ В ОСТАННЮ ПУТЬ

ЗАГИБЛОГО В БОЮ ДEСАНТНИКА ТАРАСА ШEВЧEНКА КРИВИЙ РІГ ПРОВІВ В ОСТАННЮ ПУТЬ

Загрузка...

По вулиці Павла Глазового, 2 чeрвня, близько сотні мeшканців Кривого Рогу прийшли провeсти загиблого Захисника України в останню путь.

Большое фото

Большое фото

Большое фото

Большое фото

Большое фото

Большое фото

Це 124-й криворіжець, який поліг за достойне життя кожного українця.

За словами працівників виконкому Саксаганської райради, їхній район втратив за час неогололшеної війни на території Донецької та Луганської областей 34-го бійця.

У зоні проведення антитерористичної операції воював чоловік із 14 липня 2015 року. У жовтні 2016 році демобілізувався, а згодом підписав контракт і продовжив службу у 25-й повітряно-десантній бригаді.

Загинув старший сапер інженерно-саперного взводу парашутно-десантного батальйону 25-ї ПДБ 30 травня поблизу населеного пункту Зайцеве (Донецька область). Від многожинних проникаючих осколкових поранень в результаті розриву ворожої міни.

Тарас Григорович Шeвчeнко корінний мeшканeць міста – він народився 13 серпня 1969 року. Професійно-техніче училище № 29 закінчив у 1987 році.

За словами товаришів по зброї, криворіжець Тарас Шевченко ще до проголошення Незалежності України служив два роки у спецпідрозділі у Криму. Чоловіки згадують, що їхній побратим був типовим морським піхотинцем, який прагнув завжди передавати свої знання тим, хто вперше взяв до рук зброю. У 90-х роках працював в органах внутрішніх справ.

У різні роки наш земляк працював електрогазозварювальником, слюсарем на «Криворіжсталі», «Сухій Балці», ПівдГЗК. Останнім часом чоловік працював у вагонному депо на станції «Мудрьона».

У чоловіка залишились донька та онука.

Редакція висловлює співчуття рідним і близьким Тараса Шевченка…

Вічна пам’ять нашому земляку


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO