Село Старий Угринів отримало ноутбук, проектор і мультимедійну дошку завдяки «ВОЛІ-РУХУ...

Село Старий Угринів отримало ноутбук, проектор і мультимедійну дошку завдяки «ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ»

Загрузка...

Мультимедійну дошку, ноутбук і проектор отримали мешканці села Старий Угринів (Калущина).

Відтепер селяни зможуть демонструвати туристам історичні фільми та презентації, а також змістовно проводити власне дозвілля. Техніку придбали завдяки благодійному фонду Юрія Дерев’янка. Її нещодавнопередав у Народний дім депутат обласної ради від «ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ» Андрій Марійчин.Старий Угринів вважають бандерівським краєм, оскільки тут на світ з’явився майбутній лідер ОУН Степан Бандера. У селі потреба в оргтехніці існувала давно – тут проводять багато заходів національно-патріотичного спрямування.

Читайте також: “П’яні розваги ОРКІВ ДНР”:суперечки,вбивства і зіткнення БТР з газогоном

Із проблемою наявності техніки до народного депутата Юрія Дерев’янка звернувся сільський голова Тарас Федорів.Благодійний фонд народного обранця не забарився із допомогою – у село привезли проектор, інтерактивну дошку та ноутбук. Техніка знаходитиметься в Народному домі, де на 2-му поверсі облаштовано музей родини оунівців Марчаків.«Ми маємо плани втілення багатьох проектів навколо музею.Уже є контакти із партнерами із-за кордону – для них ми готуватимемо презентації. І якщо раніше туристам ми не могли досить повно та інформативно розповісти про історію населеного пункту, то зараз ми маємо змогу готувати відповідні матеріали, популяризувати їх та «розкручувати»музей. Окрім цього, показуватимемо кіно, якого не побачиш в кінотеатрі чи по телевізору – фільми про Бандеру й історію нашого народу», – говорить голова Старого Угринева.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO