У Самборі екс-чиновники, що брали участь в корупційних схемах, розпочали війну...

У Самборі екс-чиновники, що брали участь в корупційних схемах, розпочали війну проти мера- волійця

Загрузка...

У Самборі колишні посадовці-корупціонери продовжують займатися чорними політтехнологіями, спрямованими проти нинішнього мера Юрія Гамара (“ВОЛЯ-РУХ НОВИХ СИЛ”.

Нещодавно медіа опублікували інформацію, що нібито волієць зі своїм колегою махав кулаками до Віктора Копиляка, фахівця відділу із житлових питань. Той, до слова, є родичем попереднього мера – Копиляка Тараса.“Ця інформкампанія запланована аби дискредитувати міську владу. Я обіцяю, що всіляко сприятиму поліції, аби вона розібралася в цьому інциденті”, – каже мер Самбора.За словами Юрія Гамара, наразі влада проходить етап якісного очищення. Вже багато корупціонерів-посадовців звільнили.Однак їхні прибічники грають у брудні ігри.У Самборі, коли мером став представник “ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ”, активізувалися численні політичні провокації.

Читайте також: В Одесі презентували першу в Україні екскурсію для інвалідів

Адже Юрій Гамар раніше не мав стосунку до політики, не хотів дерибанити землі і відстоювати інтереси місцевих кланів. “Ми в цій війні отримаємо перемогу. Нам не страшно.Самбірчани вже розуміють, хто стоїть за цими махінаціями.Якщо людина чесна, то не вдаватиме із себе побитої, не влаштовуватиме сцен на вулицях, не буде писати нецензурних виразів всюди. Давайте об’єднаємося і працюватимемо на благо самбірської громади”, – закликав самбірчан мер Гамар.Не так давно, нагадаємо, звільнили Галину Магац, яка керувала земельним відділом, після чого начальнику юрвідділу В. Процайлу погрожував колишній мер. Також поплічники корупціонерів розмалювали місто нецензурними висловами на адресу волійця і сфальсифікували справу щодо незаконного голосування Гамара. Але той свою правоту довів у суді.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO