Штаб: Ситуація в АТО загострюється

Штаб: Ситуація в АТО загострюється

Загрузка...

Позиції ВСУ обстріляли 47 разів.

За минулу добу по позиціях Збройних сил України на Донбасі відкривали вогонь 47 разів – один боєць загинув, ще шестеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook вранці у четвер, 27 квітня.”В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню”, – відзначили в штабі АТО.

Читайте також: «Бродяго», ви – красунчики! Клали тільки в «десяточку»

Згідно з повідомленням, на Приморському напрямку сепаратисти обстріляли українські позицію поруч з Широкино, Водяним, Березовій, Мар’їнка, Красногорівка, Новотроїцьким і Павлопіль. “Позиції поруч населеного пункту Гнутове противник обстрілював зі кулеметів великого калібру, а опорні пункти поблизу Чермалик – зі стрілецької зброї. В районі Мар’їнки діяли ворожі снайпери”, – додали в штабі АТО.

У той же час на Донецькому напрямку бойовики обстріляли українських військових біля Троїцького, Верхньоторецька, Авдіївки, Пєсков, Майорська і Новгородського. У Новгородських також діяли ворожі снайпери. На Луганському напрямку сепаратисти били по позиціях ВСУ поблизу Новоалександровки, Попасній, Троїцького, Новозванівка і Станиці Луганській.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO