Злобні покидьки Путіна били по червоному хресту: У Станиці Луганській був обстріляний...

Злобні покидьки Путіна били по червоному хресту: У Станиці Луганській був обстріляний автомобіль “швидкої допомоги”

Загрузка...

Учора вдень двоє українських військовослужбовців загинули внаслідок ворожого обстрілу з 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї поблизу сіл Троїцьке і Новоолександрівка Попаснянського району. Про це повідомляє Politinfo із посиланням на прес-службу Луганської ОДА.

Крім того, бойовики 12 разів порушували “режим тиші” вздовж лінії розмежування. Зокрема, у напрямку міста Попасна, сіл Новозванівка, Новоолександрівка і Троїцьке 10 разів застосовувалися 82-мм міномети, автоматичні і протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети. По позиціях сил АТО поблизу села Кримське Новоайдарського району противник використовував 82-мм міномети та стрілецьку зброю.

У напрямку смт Станиця Луганська відкривався вогонь зі стрілецької зброї. “Минулої доби ворог вдався до цинічного вчинку – обстрілу карети швидкої допомоги поблизу Станиці Луганської. Усвідомлюючи свою безкарність та нехтуючи життям лікарів, бойовики вдалися до цієї людиноненависницької провокації”, – прокоментував ситуацію заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

 

Нагадуємо фото 2015 року з Широкіного обстріляної машини швидкої допомоги.