Назавжди живі. Відеозйомки солдат, яких потім вбила війна… Вибачте, що не вберегли…вибачте

Назавжди живі. Відеозйомки солдат, яких потім вбила війна… Вибачте, що не вберегли…вибачте

Загрузка...

Назавжди живі. Відеозйомки солдат, яких потім вбила війна. Подивіться на них та збережіть не тільки на своїх сторінках, а й у своїх серцях. Вічна їм слава, нашим полеглим захисникам…

 

UA – Герої цього сюжету воювали, співали, варили борщі, читали дитячі листи, поспішали передати привіт, кудись їхали та давали обіцянку стояти до кінця. І загинули – у війні за українську державу та її свободу. Але сьогодні у ТСН вони знову живі. Чотири десятки воїнів говорять від імені тисяч загиблих та зниклих без вісті. Режисер – Максим Мазалов.

RU – Герои этого сюжета воевали, пели, варили борщи, читали детские письма, спешили передать привет, куда-то ехали и давали обещание стоять до конца. И погибли – в войне за украинское государство и его свободу. Но сегодня в ТСН они снова живы. Четыре десятка воинов говорят от имени тысяч погибших и пропавших без вести. Режиссер – Максим Мазалов.

Джерело : ТСН

Росіяне, що ж ви накоїли……

 

Читайте также : Русские!!! Вы хоть осознаёте масштабы той беды, которую Россия принесла в Украину? (пост россиянина про смерть террориста, опять в ТОПах-соцсетей)

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO