Складається враження, що Зеленський потребує не просто теплої ванни. Він готовий на...

Складається враження, що Зеленський потребує не просто теплої ванни. Він готовий на все заради власного комфорту і рейтингу. Тільки, що це має спільного з роботою на державу і людей?

Загрузка...

Сьогодні мав можливість поспілкуватись із одним експертом про вчорашню пресконференцію Зеленського. Він дійшов несподіваних висновків.

Був один демонстративний момент. Зеленський демонстративно відмовився від парасолі і сказав, що не боїться дрібного дощу. І це була чергова роль Зеленського-дитини. Він хотів показати, що не боїться дорослих дядь і покаже всім, який він молодець. Посидіти на дощику, обламати злих журналістів, довести, що він кращий за всіх.

Доки журналісти були хороші і не просили уточнень до плутаних відповідей Зеленського, він був веселим і позитивним. Як тільки журналісти почали задавати незручні питання, просити роз’яснень його абстрактних відповідей ― Зеленський починав репетувати, злитись, переходити на особистості (хоча сам сказав, що цього робити не можна). Він почав грати не за правилами, оскільки розумів, що програє цю гру.

Роль дорослого, який заступиться за президента грала прессекретарка Юлія Мендель. Вона і злих дядь насварить, пальчиком помахає, назве дії журналістів “балаганом”. Якщо треба то і відповідь Зеленського завершить, не завжди в нього виходить це зробити самостійно. Але Мендель не одна така. За спиною у Зеленського насправді є багато “нянь”, яких не показують журналістам. Як мінімум четверо займаються теплим кріслом з феном. Кілька десятків стоять по кущах біля Маріїнського палацу, щоб президент почував себе в безпеці. І ще інші дорослі, які керують країною, коли президент того робити не може.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO