Сепаратист на центральних каналах

Сепаратист на центральних каналах

Загрузка...

Ми починаємо здавати тест на державність, подібні виклики були в 2014 році, але як на мене тоді було все більш зрозуміло. Ми чітко знали, де лінія розмежування: хто друг, союзник, а хто “сепар”, ворог і зрадник!

Найгірше, що борячись із ворогом ззовні, ми забули про ворога зсередини, який притаївшись вже кілька років веде дуже методичну роботу щодо дестабілізації та дроблення держави. І так склалося, що сьогодні та частина людей, яка ще вчора характеризувалася, як зрадники і українофоби, сьогодні займають дуже зручні і вагомі позиції в тому числі, в органах державної влади та місцевого самоврядування!

Ми бачимо дедалі частіше, на фоні явної кризи в державі таких собі правдолюбів активістів, діячів і експертів, які ціленаправлено ведуть руйнівну гру, і якщо ми їх персонально, навіть поверхнево проаналізуємо, то явно не побачимо там людей з кола авторитетних науковців, інженерів, технологів, айтішників, лікарів, менеджерів, службовців, журналістів і так далі. Тобто саме тієї катерорії людей, які мають створювати порядок денний і які є опорою будь-якого цивилізованого суспільства!

Так само Буковина стає поступово лідером і явним епіцентром цього процесу. Місцеві “князьки”, які штрормлять вже не один рік місто та область, ділять території, ресурси, бюджети, скуповують депутатів, створюють більшості-меншості і завжди керують підживлюючи відповідними організованими групами. І найгірше, що при цьому державні інституції стають недієздатними і нерефлективними, дозволяючи, і навіть мовчазним чином легалізовуючи ці процеси, породжуючи безкарність і вседозволеність!

Шкода, що в державі так і не відбулося базових реформ, які б унеможоливили такого роду процеси, за рахунок чого ми мали б зовсім інші громадсько-політичні реалії!

На изображении может находиться: 1 человек, стоит
На изображении может находиться: 1 человек, ночь
На изображении может находиться: 1 человек

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO