“Жодної води до деокупації” – чому кримські татари проти подачі води в...

“Жодної води до деокупації” – чому кримські татари проти подачі води в Крим

Загрузка...
“Внутрішніх запасів води в Криму для населення вистачає. Відповідно це не загрожує нашим громадянам. Але це загрожує безпеці Російської Федерації. Наша позиція має бути чіткою: жодної води до деокупації,” – заявила Таміла Ташева, заступник постійного представника президента України в АР Крим у програмі “Геометрія Л” (Bihus.Info).

Усі учасники випуску одностайно висловилися проти подачі Україною води в Крим, доки він не буде деокупований.

“Питання води в Крим – це питання національної безпеки. Коли ми даємо воду в Крим, ми таким чином підтримуємо водою військові частини, які знаходяться в Криму. А чиї це військові частини, ми знаємо. Відповідальність за гуманітарну ситуацію на окупованій території має нести держава-окупант,” – вважає журналіст Імран Усейнов.

“Це навіть питання гідності. В тебе забрали Крим, твій дім, твою територію, а ти ще будеш там прибирати, сервіс якийсь влаштовувати?… Наші люди [в Криму] кажуть: не давайте нам воду,” – додав Ейваз Бекіров, менеджер зовнішньої економічної діяльності.

Нагадаємо, прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на початку березня висловився за подачу Україною води в Крим. На його думку, окупант не може нести відповідальність за українців, які мешкають в Криму.

Повний випуск програми “Геометрія Л” з кримськими татарами дивіться за посиланням:

bihus.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO