Наш герой пологів Черних Юрій Анатолійович – вже потрібно розвінчувати міф

Наш герой пологів Черних Юрій Анатолійович – вже потрібно розвінчувати міф

Загрузка...

Герой у соціальній мережі, не завжди буває таким в житті. Таким «супергероєм» виставляє себе саморозрекламований так званий головний гінеколог Київської області Черних Юрій Анатолійович.  Сьогоднішнє суспільство нажаль більше вірить неперевіреній брехні в телевізорі, а більш «продвинуте» населення публікаціям в соцмережах. Таким ось незамислуватим шляхом саморекламичерез обман пішов і Юрій Анатолійович. 

Надихнув мене накрапати про нього декілька слів черговий допис про участь у конкурсі на високу посаду Генерального директора новоствореного КНП КОР «Київський обласний перенатальний центр», як він сам його назвав головний будинок для пологів Київщини. І знову Юрій Анатолійович прорекламував себе як альтруїста котрий думає лише за пацієнтів. Та чи такий він герой, і такий вже альтруїст?

Юрій Анатолійович всю свою роботу, десь відповідальнішу, а десь і приємнішу за інші, але все ж просто роботу намагається виставити чимось надзвичайним, особливим. Але ж кожен із нас особливий,а не тільки акушери-гінекологи, лікарі так точно. А от кримінальні провадження, виклики до суду щодо стягнення моральної шкоди за допущені ним і його підлеглими лікарські помилки, прорахунки, які в деяких випадках коштували життя як мам, так і новонароджених ні в чому не винних немовлят, він чомусь не афішує. Та не про це даний текст, там нехай правоохоронні органи і суд розбираються. Проаналізуємо чи Черних законослухняний майбутній генеральний директор.

Так ось, його призначення виконуючим обов’язки генерального директора КНП КОР «Київський обласний перетинальний центр», як і розпорядження в.о. голови київської обласної ради № 30 від 02.01.2020, є незаконним. Зокрема, відповідно до ч. 10 ст. 16 Основ законодавства України про охорону здоров’я  керівники державних та комунальних закладів охорони здоров’я призначаються на посаду уповноваженим виконавчим органом управління власника закладу охорони здоров’я на конкурсній основі шляхом укладання з ними контракту на строк від трьох до п’яти років. Ця норма імперативна, і не передбачає призначення виконувача обов’язків, чи якихось інших моментів. Призначення керівника через конкурс, крапка. І посилання у розпорядженні цілого в.о. голови обласної ради на роз’яснення Секретаріату Всесоюзної центральної ради професійних спілок від 1965 року, яке суперечить чинному Закону є м’яко кажучи сумнівним. І ця ж особа що виконує обовя’зки генерального директора КНП КОР іде сюди ж на конкурс. Пахне реальним конфліктом інтересів з боку засновника комунального підприємства.

Та й це неправомірне призначення не головне. Дивимося як наш альтруїст,  громадянин Черних виконує вимоги Закону України «Про запобігання корупції». Відкриваємо його електронну декларацію в НАЗК як кандидата на посаду, і…..

Перше що кидається в вічі, що дружина кандидата Черних Тетяна Сергіївна придбавши автомобіль у минулому році новий сітроен С5 2019 року випуску за понад 700 тис. грн. не отримала жодного доходу у тому ж 2019 році. Де гроші взяла? Вдячні мами новонароджених зкинулися? При цьому вона, як і Юрій Анатолійович володіють кожен по фармацевтичній компанії «ФАРМЕДИЛАЙН» –  наш герой, та «ДІАНА-ФАРМ» – його дружина. Дані підприємства зрозуміло із декларації, доходів не приносять, відповідно податків не сплачують. При цьому Юрій Анатолійович, не лише засновник «ФАРМЕДИЛАЙН», а в реєстрі рахується його керівником. Заробітну плату на тій посаді собі не платив, як і дружина. Але це вже питання до податкової. Є у приватного підприємства і кредитні борги, які один з державних банків намагається стягнути через суд (справа № 913/130/16). Так що альтруїст ще той.

Окремо коротко хочу зупинитися на відомій бориспільчанам публікації ‎PavloChubinskiy‎ до СХЕМаТОЗ (Бориспіль та рай.), щодо отримання землі і будівництва соціального житла, таунхаусів лікарями Бориспільської ЦРЛ. Серед інших там значиться і Черних Юрій Анатолійович, котрий земельну ділянку задекларував, а от незавершене будівництво таунхауса – зась.

Бачимо, що наш кандидат не такий вже і альтруїст, ще й при декларуванні вчинив декілька адміністративних корупційних правопорушень, а можливо і кримінальних. Думай ТЕ!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO