Дерибану Вишенського озера у Вінниці — бути

Дерибану Вишенського озера у Вінниці — бути

Загрузка...

Сергій Моргунов “підставляє” під незаконне виділення землі військового з Вінниці

Схоже, що масштабна схема дерибану Вишенського озера завершується на користь чиновників Вінницької міської ради на чолі з мером Вінниці Сергієм Моргуновим. Важко щось протиставити рішенню мера роздати прибережну зону Вишенського озера, якщо у нього під керівництвом більшість для голосування у Вінницькій міській раді.

Сергій Моргунов

Нагадаємо, що перша спроба безкоштовно роздати 0,4 гектари прибережної зони Вишенського озера (деякі ділянки знаходяться у воді) відбулася 27 грудня 2019 року. Проти незаконної передачі земель комунальної власності виступив вінницький нардеп Максим Пашковський, який разом з шістьма іншими народними депутатами України та представниками вінницької громади намагався звернути увагу Сергія Моргунова на незаконність такого землерозподілу. Мер Вінниці зробив вигляд, що занепокоєний ситуацією, про яку йому невідомо, та зняв з порядку денного голосування за виділення 0,4 гектари прибережної зони Вишенського озера приватним особам.

Схоже, тепер Сергій Моргунов все-таки розібрався в ситуації, тому дав розпорядження терміново внести питання на голосування на найближчій сесії Вінницької міської ради. Виконком ВМР вже прийняв рішення №392 від 13.02.2020 р. з відповідним проектом рішення для депутатів.Цинічно те, що в незаконні оборудки комунальної землі мер вирішив “втягнути” військових: одну з земельних ділянок в прибережній зоні виділяють вінницькому військовому Максиму Сурдію. Ніби насміхаючись над законним правом всіх військових, а особливо ветеранів АТО, отримувати законні земельні ділянки, а не ставати заручником корупційних схем мерії. Чому Сергій Моргунов намагається “прикритися” проблематикою ветеранів АТО з однієї сторони, але їм же роками відправляються відмови про видачу навіть інформації про доступні земельні ділянки, з іншої сторони?

Можливо, так просто зручніше замаскувати корупційні схеми від громадськості?Або навіть не маскувати, а нахабно чхати та плювати на законність загалом та думку вінницької громади, в принципі. Коли у тебе “ручна більшість”, готова голосувати, як ти наказуєш, відмовити собі в дерибані чергової комунальної ділянки так важко. Так, Сергію Анатолійовичу?!

vinhabar.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO