Не знаю яку війну закінчив зеля в своїй голові і що він...

Не знаю яку війну закінчив зеля в своїй голові і що він там побачив в очах путіна, але збоку це виглядає так…

Загрузка...

Не знаю яку війну закінчив зеля в своїй голові і що він там побачив в очах путіна, але збоку це виглядає так, наче 16-річна дівчинка закохано дивиться в очі рецедивіста-гвалтівника і бачить там щирість і бажання створити сім’ю.

І коли у випадку 16-річної закоханої у гвалтівника дівчинки, з цим ще можна якось змиритися (це її особисте життя, і якщо вона дура, то що ти можеш зробити), то у випадку коли так поводиться 42-річний виконавець ролі президента 40-мільйонної держави під час війни, така поведінка не піддається здоровому глузду, поясненню і є очевидно антидержавною.

Як можна сплановану по всьому фронту атаку ворога сприймати як провокацію, направлену на зрив миру? А ти стоїш над трупами вбитих і розказуєш про провокацію і мир, якому ніщо не завадить…

Це неприродня поведінка. Неадекватна поведінка голови держави, який апріорі не може поводитися як 16-річна закохана в гвалтівника дівчинка.
Більше того, така неадекватна поведінка явно шкодить інтересам держави.
І тут мова йде не тільки про зняття санкцій, що чого ця поведінка приведе, а й про те, що ніхто тобі не повірить і ніхто не стане на твій бік, коли акт наруги над тобою станеться. Бо коли гвалтівник тебе бив, а ти розказувала про те, що це все заради створення сім’ї, то не дивуйся що ніхто не прийде тобі на допомогу потім, коли станеться непоправне.

І головне, вступаючи з гвалтівником в стосунки заради створення міцної сім’ї і народження дітей, не забувай, що ти не 16-річна дівчинка, ти – мальчік.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO