У Пентагоні розповіли хто міг збити український літак

У Пентагоні розповіли хто міг збити український літак

Загрузка...

Представник Пентагону, високопоставлений співробітник американської розвідки і співробітник іракської розвідки повідомив про те, що літак “Міжнародних авіаліній України” (МАУ) був збитий зенітною ракетною системою Ірану, пише Newsweek.

Літак “МАУ”, який прямував з міжнародного аеропорту Тегерана Імама Хомейні в міжнародний аеропорт Бориспіль, припинив передачу даних у вівторок через кілька хвилин після зльоту і незабаром після того, як Іран запустив ракети на військових базах, де розміщувалися американські та союзні війська.

Вважається, що літак був збитий створеним в Росії зенітно-ракетним комплексом Tор-M1, відомого НАТО як Gauntlet, повідомили Newsweek три чиновника.

Два чиновника Пентагону вважають, що інцидент стався випадково. Джерела повідомили, що протиповітряна оборона Ірану, ймовірно, була активна після ракетного обстрілу країни, викликаного ліквідацією США минулого тижня командувача загонами “Кудс” КВІР Ірану генерал-майора Касема Сулеймані.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO