В Одесі звільнили з-під варти 11 осіб для обміну на громадян України,...

В Одесі звільнили з-під варти 11 осіб для обміну на громадян України, захоплених бойовиками

Загрузка...

Осіб, які звинувачуються або вже засуджені за вчинення терористичних актів на території Одеси і області, мають намір обміняти на громадян України, захоплених бойовиками, повідомляє dumskaya.net з посиланням на джерело в Службі безпеки України.

27 грудня Приморський районний суд Одеси звільнив з-під варти підозрюваних у скоєнні півтора десятка вибухів (переважно поблизу волонтерських центрів) Олександра Шевцова, Ігоря Удовенка, Євгенія Подмазка і Катерину Фотеву; організатора вибуху під стінами обласного управління СБУ Володимира Грубника, а також низку інших осіб з подібними обвинуваченнями, йдеться в повідомленні

Усього із СІЗО звільнили 11 осіб. Усіх їх вивезли на контрольний пункт в’їзду / виїзду (КПВВ) “Майорське”, де в неділю має відбутися обмін.

У рамках нормандського саміту 9 грудня 2019 року в Парижі між Україною та РФ досягнуто домовленості про обмін утримуваними особами за принципом “всіх на всіх” до 31 грудня цього року. З цією метою сторони домовилися про взаємне звільнення до кінця цього року осіб, підозрюваних, обвинувачуваних у вчиненні злочинів або засуджених і кримінальні провадження щодо яких перебувають у провадженні органів попереднього розслідування та суду.

interfax.com.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO