Милованов: падіння промисловості набуло системного характеру

Милованов: падіння промисловості набуло системного характеру

Загрузка...

У Кабінеті міністрів вважають, що падіння української промисловості набуло системного характеру. 

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов.

«Падіння промисловості набуло системного характеру і потребує швидких дій держави. Мінекономіки працює над підписанням меморандуму з галуззю з першочергових кроків, стратегією та планом дій з захисту та розвитку промисловості; також починає працювати штаб з поточної ситуації з інфраструктурою, в який увійдуть представники промисловості, УЗ та портів», — повідомив Милованов.

За словами міністра, наразі в уряді розробили 13 напрямків роботи щодо протидії падінню промислового виробництва. Їх планують оприлюднити незабаром.

Голова Мінекономіки підкреслив, що падіння промисловості в Україні відбувається вже 6 місяців поспіль. І якщо раніше його пояснювали окремими факторами, то наразі в уряді вважають, що таке падіння є наслідком системної кризи у промисловості.

«Це свідчить про дію системних факторів, таких як нестача попиту, що поєднується із негативним впливом зміцнення гривні на конкурентоспроможність вітчизняних виробників», додав Милованов.

umoloda.kyiv.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO