Адвокат одного з підозрюваних у вбивстві Шеремета прокоментував брифінг МВС

Адвокат одного з підозрюваних у вбивстві Шеремета прокоментував брифінг МВС

Загрузка...

Мною на підставі договору про надання правової допомоги від 25.09.2019 року здійснюється захист законних прав та інтересів Грищенко Владислава Івановича та Грищенко Інни Петрівни.
Даний пост прошу вважати офіційною заявою, про наступне:
Станом на 12.12.2019 року на 20:15 годину моїм підзахисним Грищенко В.І. та Грищенко І.П. повідомлення про підозру у вчиненні вбивства журналіста Павла Шеремета не оголошувалось та не пред’являлось.

Згідно зі ст. 62 Конституції України, Особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.Ніхто не зобов’язаний доводити свою невинуватість у вчиненні злочину.Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях. Усі сумніви щодо доведеності вини особи тлумачаться на її користь.

Брифінг міністра внутрішніх справ А.Авакова, в присутності Президента України Зеленського В.О. побудованого на компіляції нарізок розмов, вирваних з контексту, вважаю приниженням честі та гідності моїх підзахисних, що в свою чергу сформує у громадськості уявлення та хибну думку про те, що вони є небезпечними злочинцями (а саме так названі генералом Коваль), незважаючи на те, що обвинувачення може бути доведено тільки в суді, і тим самим підірвано принцип презумпції невинуватості.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO