Порошенко: Вернуться к покупке российского газа – это и есть настоящая капитуляция

Порошенко: Вернуться к покупке российского газа – это и есть настоящая капитуляция

Загрузка...
Украина уже пятый год не покупает российский газ, и сегодня нет никакой причины возвращаться в газовую кабалу Кремля.

Как передает Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-службу “Евросолидарности”, об этом во время выступления с трибуны Верховной Рады заявил лидер партии, пятый Президент Украины Петр Порошенко.

“Пошел уже пятый год, когда Украина не покупает газ у России. Мы вполне довольны поставками газа из Европы. И сейчас нет даже минимальной потребности вновь покупать его у России. Ни куба! Вернуть это оружие в руки Путина – это и есть настоящая капитуляция”, – подчеркнул Порошенко.

У нас ще залишається кілька годин, щоб послати важливий меседж до Лондона. Вже завтра там збираються глави держав-членів НАТО. Уперше за 5 років там не буде президента України. Добре, що влада спромоглася послати туди делегацію на чолі з міністром закордонних справ.ВР має подати сигнал про те, що новий український парламент підтримує вступ України до Альянсу. Рівно як і надання нам Плану дій щодо членства.ПДЧ – це не лише наше бажання. Це – двостороння угода. І якщо ми виконаємо її, то й НАТО зобов'язані прийняти нас. Тільки в НАТО – міцна гарантія безпеки країни. І справжнього, надійного миру. Ми вимагаємо поставити нашу постанову до порядку денного і закликаємо її підтримати.Не треба боятися Путіна в Парижі. Не дай Боже стратегічну перспективу членства України в НАТО розміняти на фейковий мир з Росією! Це одна з «червоних ліній», які наша політична сила окреслює в переддень Нормандського саміту.

Gepostet von Петро Порошенко am Dienstag, 3. Dezember 2019

censor.net.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO