В Золотому нам тулять фуфло

В Золотому нам тулять фуфло

Загрузка...

Ну те, що Моніка дівка закомплексована й труслива, а від того хамовита і нарвана – не секрет. В сюжеті в Золотому цікаво інше:

1. Моніка приперлася на локацію із двома камерами. А значить ОПа має крупні, середня, загальні – всякі плани для будь-якого монтажу потрібної картинки. Плюс до того був фотоапарат (теж може писати відео).

2. Скандальна розмова писалася ще й на якісний звук – волохату нахлобучку на мікрофон бачили? Це вітрозахист. Для протокольної зйомки? Ой лі?

3. Знаючи, що його знімають і записують, Моніка показово бикує. Для чого це ОПі? Що цікаво, решта учасників теж не звертають уваги на запис. При цьому одна камера прямо виставлена (саме так – виставлена) на азовця, а інша (знаходиться по ліву руку і трохи ззаду аховця) – знімає Моніку. Звідти ж працює і фотоапарат. Оператори знали, що буде груба суперечка? Чи вони завжди стають у “вісімку”, як для зйомки інтерв’ю?

4. Чому нашу увагу концентрують саме на цьому епізоді? Ветерани яких підрозділів в Золотому? Частин НГУ (Азов)? Частин ЗСУ? В що може конвертуватися сюжет? Країні продемонструють тих, кого образив Моніка, а потім щодо них будуть силові дії – грунт для “Любить їх, ось вони лідери протесту” готовий? Або, раптом, з’являться аргументи для примирення і хтось когось в чомусь переконає, а країні покажуть – бачте – вождя, вона мудра?

5. Кожна публічна історія, яку роздувала ОПа виявилась дешевою постановкою. Аналізи, відеозвернення, брифінги, поліграф – все липа. Все було використано для якихось цілей ОПи і з метою маніпуляції суспільством. Як використають ситуацію в Золотому?

6. Найкраща брехня, це напівправда. (с) доктор Лайтман. Власне, це переказ Геббельса. Для досягнення потрібного ефекту слід поєднати правду (біла інформація), напівправду (сіра інформація) і брехню (чорна інформація). Що ми маємо? Правду – істерична хамка, яка “по пацанськи” заявляє, що вона “не лох”. Правду – передова локація і реальне обурення багатьох ветеранів в країні спробам капітуляції. А тепер замисліться, що в цій мізансцені є “сірою” і “чорною” інформацією?

7. Якісна маніпуляція суспільством тисне на емоції. Те, що тупе ігнорування протестів викличе обурення соцмереж – очевидно. Це вже сталося. В ОПі це знають. Не усі, але ляльководи – знають. Прогнозовано, бикування додасть негативу, тобто викличе емоцію. І от тут стежте за руками – навіщо це їм? Думаєте це в тупу підставилися? Недооцінювати ворога, це велика помилка.

Так що саме відбулося в Золотому?

Що нам хочуть “продати”?

Ну те, що Моніка дівка закомплексована й труслива, а від того хамовита і нарвана – не секрет. В сюжеті в Золотому цікаво інше:1. Моніка приперлася на локацію із двома камерами. А значить ОПа має крупні, середня, загальні – всякі плани для будь-якого монтажу потрібної картинки. Плюс до того був фотоапарат (теж може писати відео).2. Скандальна розмова писалася ще й на якісний звук – волохату нахлобучку на мікрофон бачили? Це вітрозахист. Для протокольної зйомки? Ой лі?3. Знаючи, що його знімають і записують, Моніка показово бикує. Для чого це ОПі? Що цікаво, решта учасників теж не звертають уваги на запис. При цьому одна камера прямо виставлена (саме так – виставлена) на азовця, а інша (знаходиться по ліву руку і трохи ззаду аховця) – знімає Моніку. Звідти ж працює і фотоапарат. Оператори знали, що буде груба суперечка? Чи вони завжди стають у "вісімку", як для зйомки інтерв'ю?4. Чому нашу увагу концентрують саме на цьому епізоді? Ветерани яких підрозділів в Золотому? Частин НГУ (Азов)? Частин ЗСУ? В що може конвертуватися сюжет? Країні продемонструють тих, кого образив Моніка, а потім щодо них будуть силові дії – грунт для "Любить їх, ось вони лідери протесту" готовий? Або, раптом, з'являться аргументи для примирення і хтось когось в чомусь переконає, а країні покажуть – бачте – вождя, вона мудра?5. Кожна публічна історія, яку роздувала ОПа виявилась дешевою постановкою. Аналізи, відеозвернення, брифінги, поліграф – все липа. Все було використано для якихось цілей ОПи і з метою маніпуляції суспільством. Як використають ситуацію в Золотому?6. Найкраща брехня, це напівправда. (с) доктор Лайтман. Власне, це переказ Геббельса. Для досягнення потрібного ефекту слід поєднати правду (біла інформація), напівправду (сіра інформація) і брехню (чорна інформація). Що ми маємо? Правду – істерична хамка, яка "по пацанськи" заявляє, що вона "не лох". Правду – передова локація і реальне обурення багатьох ветеранів в країні спробам капітуляції. А тепер замисліться, що в цій мізансцені є "сірою" і "чорною" інформацією? 7. Якісна маніпуляція суспільством тисне на емоції. Те, що тупе ігнорування протестів викличе обурення соцмереж – очевидно. Це вже сталося. В ОПі це знають. Не усі, але ляльководи – знають. Прогнозовано, бикування додасть негативу, тобто викличе емоцію. І от тут стежте за руками – навіщо це їм? Думаєте це в тупу підставилися? Недооцінювати ворога, це велика помилка.Так що саме відбулося в Золотому?Що нам хочуть "продати"?

Gepostet von Віталій Гайдукевич am Samstag, 26. Oktober 2019

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO