Окей, пане президенте. Ми подивилися ваше відео. Що ж, ми і є...

Окей, пане президенте. Ми подивилися ваше відео. Що ж, ми і є ті самі «деякі особи

Загрузка...

Ті, які вчора під вікнами вашого офісу пропонували вам вийти і поговорити. Ви не вийшли, звичайно, бо в реальному житті не можна закрити коментарі так, як ви закрили їх на ютубі.

Тоді продовжимо спілкуватись опосередковано. Ми вже помітили, що ви починаєте спілкування із нацією лише тоді, коли ця сама нація щось скандує у вас під вікнами. Ми не приписуємо собі всі заслуги цього дивного діалогу, бо ж підкреслюємо, що на Майдані проти капітуляції пліч-о-пліч стояли всі, від націоналістів до лібералів, і всі вони зрозуміли натяк: що ж, Банкова так Банкова.

Товаришу президенте. Те, що ви тільки що проговорили на відео – це план, гідний не лідера української нації, а кальсонних гномів із «Саус парку» (s2e17, – Ред.). Перша фаза – прийняти російські умови, друга фаза – поговорити з Путіним, третя фаза, четверта фаза – Путін виводить війська і наступає мир. Профіт.

Так ось третьої фази не буде. Сюрприз. Путін не виведе війська просто так. Його не турбують смерті бурятів чи псковських десантників. Його турбує лишень повернення України у зону повного впливу Російської Федерації. І ми не розуміємо, як це можете не розуміти ви.

Перед одними виборами ви казали «зробимо їх разом», перед іншими – «зробимо їх ще раз». А ми хочемо сказати: зробіть хоч щось вже зараз, пане президенте. Інакше за справу візьмуться справжні громадяни та патріоти. І зроблять вас у першу чергу.

Так, це попередження. Ні, це не погроза. Ми хочемо вирішити все виключно мирним шляхом. Ми виходимо на мирну акцію. У цю неділю. У всіх містах.

6 жовтня буде шанс вийти всім, хто не може стояти осторонь, і всім, хто не хоче бути причетним до зливання країни. Хтось може назвати це капітуляцією, здачею інтересів держави чи зрадою. Але ми скажемо «зливання країни». Можливо, для президента так буде зрозуміліше.

Так-от. Про зливання країни. Останній раз це могло статися 5 років тому. Тоді існувала справжня загроза суверенітету шляхом військового вторгнення. Зараз – шляхом недолугої політики президента.

Нас не лякає ворог, тому що багато з нас знають ворога в лице. Знають, що це ворог, саме ворог, а не «інша сторона» чи «іноземна присутність». Нас лякає інше – президент. Лідер країни, який не розуміє війни і не знає, хто справжній ворог України – це дуже погано.

Але ми щиро хочемо допомогти вийти президенту з цієї ситуації. Ми підготувались і склали свої вимоги:

1. Заборонити будь-який особливий правовий режим, що обмежує суверенітет України чи дію загальнонаціонального законодавства на окремих її територіях.

2. Заборонити звільнення від відповідальності членів незаконних збройних формувань, які вчинили тяжкі злочини на території України. Заборонити бути обраними в органи влади для усіх членів незаконних збройних формувань чи колаборантських «адміністрацій».

3. Заборонити добровільну передачу під контроль незаконних збройних формувань, іноземних військ чи невстановлених бойовиків будь-яких населених пунктів на території України.

4. Заборонити утворення чи існування будь-яких недержавних чи регіональних збройних угруповань на території України.

5. Заборонити визнання виборів будь-якого формату на території України, яка (в тому числі увесь її адміністративний кордон) не перебуває під військовим та адміністративним контролем України.

Це легко, президенте Зеленський. Ви маєте спробувати. Ми ж будемо завжди поряд – нагадувати, що потрібно зробити. Ми будемо близько, бо ви нас чуєте лишень тоді, коли ми приходимо до вас на роботу. Ну окей. Прогуляємось ще раз, якщо так ви бачите діалог із нацією.

Всіх непрезидентів України ми запрошуємо зібратись в неділю, 6 жовтня, о 12:00. Місце у Києві ви знаєте. У інших містах – ми повідомимо.

Побачимось на Майдані. Ваша Партія.»

enigma.club


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO