Зеленський не знає скільки років Іловайский трагедії і вперто не називає Росію...

Зеленський не знає скільки років Іловайский трагедії і вперто не називає Росію агресором

Загрузка...

Сьогодні до Михайлівського Золотоверхого принесли майже 400 соняхів. За кожного загиблого п’ять років тому в пекельних боях під Іловайськом. Серед розквітлих і стиглих соняхів.

У ці дні полягли сотні, а у мільйонів завмирали серця й застигали сльози в очах. 29 серпня заснуло вічним сном найбільше героїв Іловайського котла – майже половина. Сьогодні, на шостий рік війни, Донбас политий кров’ю тисяч. Відтепер ми вшановуватимемо їх саме 29 серпня – у День пам’яті загиблих захисників України. Нині сонях нагадує про кожного, ставши символом нашої скорботи й пам’яті.

Ми – нація миру. Але ми сильні, коли це потрібно. І «в ріднім краї панувати не дамо нікому…» Я знаю, що ми зупинимо цю війну та повернемо додому наших полонених, відродимо Донбас, повернемо анексований Крим і доведемо, що Україна – єдина та неподільна країна, держава й нація. І знаю, що ніколи не забудемо всіх, хто віддав за це життя.

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO