Андрій Немировський: Необхідно розробити модель військового омбудсмена за зразком армії США, без...

Андрій Немировський: Необхідно розробити модель військового омбудсмена за зразком армії США, без корупції та бюрократії

Загрузка...

З 20 лютого 2014 Україна перебуває у стані опору військовій агресії Московії. Збройні сили України за цей час стали повноцінною частиною нашої державної машини, а точніше фундаментом її функціонування. Це реалії, з якими нам жити до момента припинення існування московської держави. Тому слід розуміти: всі без винятку обговорення питань державної політики завжди починатимуться з питань оборонної сфери. Тому надзвичайно важливо впроваджувати елементи найкращих оборонних моделей провідних країн. Серед таких елементів – посада військового омбудсмена.

Зустрілись з Гаррі Табах (Gary Tabach) – американський військовий і громадський діяч, капітан 1-го рангу. Великий друг України та Грузії …

Картинки по запросу Гаррі Табах

Гаррі Табах

Остання посада – начальник штабу Військової місії зв’язку НАТО в Москві, представник НАТО в Росії.
з 2008 по 2011…

Десятки епізодів судової практики в Україні засвідчили безпорадність цивільних правників при розгляді випадків за участю військовослужбовців. Військовий, який є громадянином України і має всі відповідні права та обов’язки, при виконанні бойових завдань послуговувається військовими статутами і наказами командирів. Судити їх за логікою мирного часу та цивільного законодавства нечесно та небезпечно. Вояк повинен бути впевнений, що його правомірні дії із захисту рідної землі, не стануть приводом для його переслідувань. Як би нам не хотілося б, Московщина сама по собі завтра не зникне. Питання ці будуть нагромаджуватися і чим раніше ми забезпечимо функціонування цього інституту, тим кращим буде соціальний захист нашого солдата. І зрештою, міцніше буде оборона України.

Домовились розробити модель військового омбудсмена за зразком армії США, без корупції та бюрократії…

Андрій Немировський


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO