Сьогодні від не зовсім адекватних я почув, що війна на Донбасі триває...

Сьогодні від не зовсім адекватних я почув, що війна на Донбасі триває саме завдяки мені і моїм побратимам, що ми АТОвці винні у тому що минула влада пограбувала країну

Загрузка...

Хтось ласує шашликами, а я тренуюся. Сьогодні від не зовсім адекватних шанувальників новообраного президента я почув, що війна на Донбасі триває саме завдяки мені і моїм побратимам, що ми АТОвці винні у тому що минула влада пограбувала країну і що для того щоб закінчити війну потрібно не перемагати, а закінчити стріляти у відповідь. Я як адвокат, як свідомий громадянин маю бути толерантним до їх думки, але… я боєць АТО, я офіцер чи маю я бути толерантним коли знищують мою країну? Чи можу бути я толерантним до людей які бачили війну по телевізору і вчать мене як закінчити війну, як жити і любити нову владу? Хоч це і не по адвокатськи, але шановні хлопці та дівчата. Перш ніж судити мене підіть на фронт і пізнайте що таке втратити друга, пізнайте що таке просипатися серед ночі від кошмарів війни. І вибачте мене але до всього що стосується незалежності України, її територіальної цілісності, життя моїх побратимів чи їх свободи я ніколи не буду толерантним не буду! Хочете приймайте це чи видаляйтеся з друзів. А поки я пішов знову тренуватися, бо війна ще не закінчилася.

На данном изображении может находиться: 1 человек, улыбается

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO