Армія отримала бомбардувальник Су-24М

Армія отримала бомбардувальник Су-24М

Загрузка...

Миколаївський авіаремонтний завод “НАРП” передав 7-й бригаді тактичної авіації імені Петра Франка відремонтований бомбардувальник Су-24М.

До кінця року запланували отримати ще кілька одиниць відремонтованої та модернізованої авіаційної техніки, повідомляють у Командуванні Повітряних Сил ЗС України.

“Фахівцями підприємства здійснено ремонт літака, під час якого провели повну перевірка всіх його вузлів і агрегатів, виконали ремонт або повну заміну”, – каже полковник Борис Бондарчук.

Літак успішно пройшов усі льотні випробування.

Су-24 — радянський надзвуковий фронтовий бомбардувальник з крилом змінної стрілоподібності, призначений для завдання ракетно-бомбових ударів у простих та складних метеоумовах, удень та вночі, зокрема на малих висотах із прицільним враженням наземних і надводних цілей.

На базі Львівського Державного авіаційно-ремонтного заводу планують модернізувати літаки МіГ. З 2020-го Україна хоче розпочати роботи з модернізації за участі іноземних партнерів.

gazeta.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO