Артем Кондратюк презентував новий трек – “МІРАЖІ”!

Артем Кондратюк презентував новий трек – “МІРАЖІ”!

Загрузка...

В 2010 році була створена пісня під назвою “О любви”, яка увійшла в дебютний альбом співака. Саме цю пісню для нього написав Андрій Сторож, фронтмен українського гурту “Авіатор”. Йшли роки, артист розвивався у творчому та концертному плані. Останнім часом, слухаючи перший альбом співака, багато його фанів звертали увагу на цю пісню. Артем Кондратюк отримав багато прохань від своїх шанувальників записати цю композицію українською мовою. Після творчих  роздумів співак вирішив записати її у новому, сучасному аранжуванні в тандемі з саундпродюсером Дмитром Кірносом. Це не перша співпраця з Дмитром, вони разом працювали над авторською піснею артиста “Все буде гаразд”. Новий український текст для пісні “Міражі” спеціально для Артема Кондратюка написала поетеса Анна Гендель.

Співак у новій пісні запрошує всіх у світ кохання, де існує тільки атмосфера двох сердець, які пульсують в одному ритмі. Все навколо, що їх оточує, для них – суцільні міражі. Існує тільки одна реальність для двох закоханих – їх почуття. Основна мета пісні – заряджати людей позитивними думками та наповнювати серця коханням!


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO