Сьогодні в Україні вперше відзначають День піхоти

Сьогодні в Україні вперше відзначають День піхоти

Загрузка...

У понеділок, 6 травня, в Україні вперше відзначають День піхоти. Про це повідомляє прес-служба Міноборони України.

«Цього року Україна вперше святкує професійне свято піхотинців – людей, які присвятили себе службі у давньому та масовому роді військ! Українська піхота героїчно, гідно, відважно та рішуче виконує найскладніші бойові завдання у складі операції Об’єднаних сил.

Бажаю усім піхотинцям та їх родинам міцного здоров’я, витримки, незламної сили волі і духу, Миру та Перемоги в ім‘я України! Слава Україні! Героям Слава! Слава українським піхотинцям!» – йдеться у привітанні міністра оборони Степана Полторака.

Святкування Дня піхоти України встановлено указом президента України від 19 квітня 2019 року для вшанування мужності та героїзму воїнів механізованих, мотопіхотних, гірсько-штурмових військових частин і підрозділів Сухопутних військ Збройних сил України, виявлених у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України, а також започаткування сучасних військових традицій.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO