130 американських десантників готуватимуть українських військових за стандартами НАТО

130 американських десантників готуватимуть українських військових за стандартами НАТО

Загрузка...

До України прибули 130 бійців десантно-штурмової дивізії армії США в рамках ротації місії з підготовки українських військових “Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки – Україна”. Про це йдеться на сайті Міноборони, передає “Уніан”.

2 травня в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась церемонія передачі повноважень між двома підрозділами американської складової місії JMTG-U.

Зокрема, на заміну військовослужбовцям 278-го бронекавалерійського полку Національної гвардії США зі штату Теннессі, які перебували на Львівщині з літа 2018 року, до України прибули понад 130 військових 2-ї бригадної тактичної групи “Страйк” 101-ї повітрянодесантної (десантно-штурмової) дивізії армії США, йдеться в повідомленні.

Термін ротації на території України для американських військових складатиме 9 місяців.

Представники армії США продовжуватимуть допомагати у тренуванні підрозділів Збройних сил України за стандартами підготовки армій держав НАТО.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO